Timmers Praktische Bouwlogistiek ondersteunt partijen in de bouwsector bij de analyse van de logistiek rondom projecten. Dat varieert van coaching van opdrachtgevers bij het opstarten en beheren van de logistieke uitdagingen tot gehele begeleiding van het logistieke proces.

Bouwlogistiek met meetbaar resultaat
Heldere afspraken, data-deling en handhaving garanderen optimalisering van het logistieke proces rondom de bouw. Met als gevolg meer efficiëntie, snellere bouwtijden, minder overlast, uitstoot of faalkosten.

Gebaseerd op werkwijzen uit Construction Logistics of Community Safety (CLOCS), bouwlogistieke ontwikkelingen in Duitsland, Frankrijk en Engeland en natuurlijk op ruim 25 jaar ervaring met bouwlogistieke projecten in Nederland.

• advisering en projectmanagement rondom de logistiek.
• centrale helpdesk/vraagbaak voor logistieke complexiteiten.
• opleiding en detachering van uitvoerenden en leidinggevenden in bouwlogistiek.
• bemiddelen bij en voorzien van logistieke maatregelen en hulpmiddelen.
 
Fontexx verkoopt en verhuurt zowel nieuwe als gebruikte kranen van diverse merken en kan alle onderdelen leveren.
Daarnaast is Fontexx dealer van hoogwerkers en ander toebehoren.

Grote en kleine aannemers in de Benelux en Duitsland maken frequent gebruik van onze hoogwerkers verhuurservice. Dankzij ons onderhoud en trainingen zorgen wij ervoor dat u efficiënt en veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren. 

Wij leveren kranen en hoogwerkers in alle landen van Europa, in Rusland, het Verre Oosten en op het Afrikaanse en Amerikaanse continent. Fontexx geniet wereldwijde bekendheid in de bouw- en scheepvaartbranche met de inzet van kwaliteitskranen.